Kost dat

Trekhaken

APK Reminder

VWE

Reparatie

Bij Garage Gieroo kunt u terecht voor alle reparaties van elk merk en type auto.

De APK
De APK-keuring wordt door een ervaren keurmeester gedaan, betrouwbaar en wel zo zeker. Hij kent uw auto immers als geen ander. Bovendien heeft Garage Gieroo de meeste vervangingsonderdelen dezelfde dag nog in huis. Het voordeel voor u: een snellere keuring en eventuele reparaties nog dezelfde dag uitgevoerd.

Kleine beurt
De onderhoudsintervallen van een auto worden steeds langer. Daarom is het belangrijk de ‘slijtageonderdelen’ van uw auto ook tussen de onderhoudsbeurten door te laten controleren en de olie tijdig te laten verversen.

Grote beurt
Tijdens een grote onderhoudsbeurt wordt uw auto zorgvuldig gecontroleerd. Indien u deze onderhoudsbeurt combineert met de APK  keuring dan betaalt u alleen de verplichte afmeldkosten van de APK keuring. Bij uw dieselauto verzorgen wij uiteraard ook de wettelijk verplichte EOBD / roetmeting.

Ruiten
Heeft u een sterretje of een barst in uw autoruit? Wacht dan niet en laat deze maken voordat het te laat is! U kunt dit op afspraak bij ons laten repareren. Uw ruit laten repareren is in de meeste gevallen zelfs gratis, bij vervanging van de voorruit kost het vaak alleen het eigen risico, afhankelijk van het soort autoverzekering.

Autoschade
Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zowel voor grote als voor kleine autoschades kunt u terecht bij Garage Gieroo. Wij hebben goede contacten met alle verzekeringsmaatschappijen en schade-experts. U hoeft na een aanrijding en het invullen van het schadeformulier slechts uw auto bij ons te brengen en wij zorgen dan voor de schade-afhandeling en voor reparatie van uw voertuig, ongeacht waar u verzekerd bent.

Mocht u niet verzekerd zijn voor auto- of ruitschade, dan kunt u bij Garage Gieroo rekenen op zeer scherpe tarieven.

Zowel voor APK-keuring als onderhoudsbeurt aan uw auto kunt u gebruikmaken van de haal- en brengservice en/of een vervangende auto.

Designed by WebWestland ©